Inteligentná domácnosť

Vytvárame zážitky vo svete medzi zapnutím a vypnutím. Ovládanie studeného, ​​teplého, jasného, ​​tmavého, hlasného alebo tichého. My sme tí s vypínačmi. Ale sme aj oveľa viac.

 

Chcete urobiť svoj vlastný domov inteligentným? Možnosti sú prakticky nekonečné.

Aby sme vám pomohli nájsť správne riešenie, tu je prehľad nášho systému Ampio a produktov.



Čo dokáže inteligentný dom Ampio

 

Inteligentné domy spájajú osvetlenie, žalúzie, kúrenie a dokonca aj domáce spotrebiče, takže všetko môžete ovládať jedným zariadením. To umožňuje vysoký stupeň flexibility: monitorujte svoj domov buď pomocou inteligentných spínačov, hlasových príkazov alebo aplikácie Ampio . Vždy budete presne vedieť, čo sa deje vo vašom dome – či už ležíte na gauči alebo ste na prechádzke.

Inteligentné technológie sa zhostia aj únavných prác, takže vám zostane viac voľného času. Čo tak ranná rutina, ako napríklad:

  • automatické riadenie vašich žalúzií, ktoré sa automaticky otvoria, takže vás jemne zobudí slnečné svetlo.
  • Súčasne začne hrať rádio a kávovar začne pripravovať vašu kávu.

Nemusíte sa o nič starať, možno okrem toho, čo by ste si dali na raňajky. Inteligentné funkcie, ako sú tieto, tiež znižujú vašu spotrebu energie. Váš dom môže po vašom odchode do práce automaticky vypnúť vaše osvetlenie, kúrenie a iné spotrebiče. Špeciálne senzory monitorujú svoje prostredie a okamžite reagujú na zmeny jasu, teploty, vlhkosti atď. Smart Home tak zabraňuje zbytočnému spotrebovaniu energie – bez toho, aby ste museli čo i len pohnúť prstom.