Ovládače a vypínače

Sú to malé detaily, ktoré robia veľký rozdiel. Dokonca aj vypínače a zásuvky na stene by mali hladko ladiť s okolím.

 

Preto vám Ampio na objednávku ponúka modulárne riešenie a vy si tak môžete nakomonovať farby a vzhľad vašich ovládacích prvkov podľa predstáv.Všetky komponenty Môžete si vybrať presne tie vypínače a zásuvky, ktoré najlepšie vyhovujú vášmu osobnému štýlu. Milujete nadčasový a minimalistický vzhľad? Potom by mohla byť dizajnová línia Ampio to pravé. Sortiment Ampio vám má čo ponúknuť pre akýkoľvek druh interiéru.



Dotykové panely

Pohodlné ovládanie akejkoľvek zvolenej inteligentnej funkcie v kombinácii s moderným, elegantným dizajnom. Tieto sklenené dotykové panely najvyššej kvality sú individuálne prispôsobené tak, aby vám umožnili spravovať vašu inteligentnú budovu v štýle, ktorý sa hodí k vášmu interiéru.

Elegancia a pohodlie dotykových panelov Ampio

Používanie dotykových panelov Ampio na navigáciu vo funkciách inteligentnej domácnosti je nielen pohodlné a spoľahlivé, ale aj mimoriadne štýlové.
Dotykové panely sú vyrobené z najkvalitnejšieho skla LACOBEL v akejkoľvek farbe, ktorú si vysnívate, aby sa hodili k štýlu vášho domu. Umožnia vám ovládať váš dom pohodlným spôsobom, ktorý integruje všetky rôzne funkcie inteligentného domu.
Panely sú plne prispôsobiteľné, čo zahŕňa nielen farby skla, ale aj gravírované piktogramy, čo v konečnom dôsledku vytvára nekonečné možnosti a unikátnosť vášho domova.


Zapnite vonkajšie osvetlenie
Ovládajte svetlá odkiakoľvek
Ovládajte žalúzie

Upravte si svoje okolie

Zapnite záhradné svetlá a zatiahnite žalúzie

To všetko z jedného miesta.

Dotykový ovládač M-DOT-4



Upravte si svoje okolie

Zapnite záhradné svetlá a zatiahnite žalúzie – to všetko vám poskytnú naše ovládacie prvky Ampio


Multifunkčné dotykové panely
Nastavenie žalúzií
Ovládanie osvetlenia